Tuotteet ja LED-valoterapia

Aktiiviaineita tuotteissamme ovat mm. retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, prebiootit sekä Stemcell-kantasoluyhdiste. Lisäksi hyödynnämme lukuisia muita luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tarkkaan eri iho-ongelmien hoitoon. Käytämme hoidoissamme myös tehokkaita AHA- ja BHA-happokuorintoja, jotka hoitavat iho-ongelmia tehokkaasti mutta hellävaraisesti ja ilman toipumisaikoa.

Lääketieteessä laajasti tutkittu LED-valoterapia uudistaa ihoasi luonnollisesti antaen upeita tuloksia. LED-hoidot ovat miellyttäviä,  ihon toimintahäiriöitä korjaavia hoitoja, jotka sopivat lähes kaikille. LED-terapian teho perustuu valoenergiaan, joka muuttuu ihossa soluenergiaksi. Tällöin aineenvaihdunta ja solutoiminta tehostuvat, ja iho saa uutta elinvoimaa. Hoidossa käytetään joko punaista, sinistä tai violettia valoa iho-ongelman mukaan. LED-hoidot ovat olennainen osa BD Medical-konseptia.

Lue lisää LED-värien vaikutuksista!

LED-hoidon vaikutuksia:
✓ Vähentää turvotusta, häivyttää aknearpia
✓ Tasoittaa pigmenttihäiriöitä
✓ Palauttaa kärsineen ihon elinvoimaa, uudistaa
✓ Parantaa solujen aineenvaihduntaa
✓ Rosacea (ruusufinni) / perioraalidermatiitti
✓ Akne / rasvainen iho (vähentää tulehdusta, antiseptinen vaikutus)
✓ Atooppiselle ja couperosaiholle
✓ Kiinteyttäviin anti-aging -hoitoihin (kollageeni- ja elastiinin tuotanto tehostuvat)

Huom. Toimitamme tuotteita yksityisasiakkaille myös postitse (postituskulut lisätään loppusummaan). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 040 190 7273!

BD Medical www-kuvasto 2019