Tarinamme

 Nina Asp, BD Medical -sarjan perustaja.

Nina Asp-Illokoski on mäntsäläläinen SKY-dipl.kosmetologi-merkonomiyrittäjä, jolla on yli 22 vuoden kokemus ihonhoidosta.

Ajatus BD Medicalista sai alkunsa jo 2012, kun Nina herkistyi tavalliselle kosmetiikalle. Syntyi tarve sarjalle, joka olisi hellävarainen herkällekin iholle, ja jolla saataisiin kuitenkin näkyviä tuloksia. Nina oli joutunut aikaisemmin yhdistelemään jopa kolmen eri ihonhoitosarjan tuotteita voidakseen tarjota asiakkaalle täydellisen hoidon. BD Medical olisi aivan uusi konsepti, joka sisältäisi kaikki tärkeät elementit yhden sarjan sisällä.

Nina on tehnyt runsaasti vuosien varrella myös LED-valohoitoa. LED-hoidot sopivat melkein kaikille, ja ne täydentävät kasvohoidot auttaen ihoa uudistumaan luonnollisesti. Loistavat tulokset saivatkin Ninan vakuuttumaan siitä, että LED-terapia kannattaisi yhdistää BD Medicalin kanssa. Konsepti olisi ainutlaatuinen, sillä vastaavaa ei ollut tehty aikaisemmin Suomessa. Niinpä sarja rakennettiinkin alusta loppuun LED-terapian ympärille.

Pitkällinen kehitystyö yhdessä asiantuntijoiden kanssa alkoi. Pohdittiin erilaisia ratkaisuja ja sitä, millainen tuotevalikoiman pitäisi olla. Kun visio oli valmis, otettiin yhteyttä yhteistyökumppaniin. Pitkien neuvottelujen ja tuotekehityksen jälkeen päästiin erittäin hyviin tuloksiin, ja BD Medical oli syntynyt! Vuonna 2015 sarja tuotiin vihdoin markkinoille.

 

Bio – biologisesti vaikuttava

Derm – dermis, iholle, ihoidenttinen

Medical – tieteellisesti perustellut, vaikuttavat aineet